Door de aanhoudende regen kunnen wij onze bloemenweide nog niet openstellen voor zelfpluk. Vele planten zijn verloren en de weide staat deels onder water. 

We bekijken dag per dag hoe onze planten moeite doen open te bloeien, maar daarvoor moet het eerst opdrogen en moet de zon gaan schijnen.

We hopen midden juni open te gaan, zodat we iedereen mogen ontvangen voor het zelfplukken van onze blije bloemen. 

Tot binnenkort.


Zelfpluk


Biologische bloemen - puur plukgeluk! Onze boerderij is een heerlijk rustige plaats om te vertoeven. Je kan er genieten van de vele geuren en kleuren in de bloementuin. Ook de bijen, vlinders en vogels genieten mee.


PRAKTISCH

Tijdens ons zelfpluk bloemenseizoen oogst je met een plukabonnement of in vrije zelfpluk een veldboeket van biologische snijbloemen 

Het plukseizoen 2024 start in de loop van mei-juni. Vanaf dan is onze bloemenweide open van zonsopgang tot zonsondergang. 


Abonnement


Plukabonnementen van 3, 4, 5,6 of 8 boeketten vind je in onze webwinkel. Zonder abonnement betaal je ter plekke met cash of met payconiq.

Bloemen op maat


Bloemen zijn er voor elke gelegenheid. We vieren feest met bloemen, we nemen afscheid met bloemen. Met bloemen zorgen we voor elkaar.

In samenwerking met Lieve Gasten maken we jouw bloemenvraag uniek en bijzonder.


Workshops


Tijdens de zomermaanden kan je een gezellige workshop volgen. Bij een hapje en een drankje nemen we je mee in het verhaal van De Lommerte, je leert hoe je seizoens-bloemen oogst en we creëren samen een mooi veldboeket. Je gaat naar huis met je eigen boeket blije bloemen en de nodige tips om je veldbloemen langer vers te houden.

Inschrijven voor een workshop doe je in de webwinkel.

.

Openingsuren

Boerderijwinkel

Woensdag: 14u00 - 18u00

Donderdag: 10u00 - 12u30 en 14u00 - 18u00

Vrijdag: 10u00 - 12u30 en 14u00 - 18u00

Zaterdag: 10u00 - 15u00Bloemenpluktuin

De plukweide is momenteel nog gesloten.

Contact

Adres

Tessenderloseweg 120

2431 Veerle-Laakdal


Email

info@delommerte.be


Nieuwsbrief

Bio-certificaat

BE-BIO-02

© 2024 De Lommerte