Boerderijwinkel (h)eerlijke hoeveproducten


In onze boerderijwinkel bieden we (h)eerlijke hoeveproducten van eigen kweek aan: rundsvlees, vlees van biologisch opgekweekte buitenvarkens en biologische weide-eieren. Door daarnaast rechtstreeks samen te werken met collega (bio)boeren kan je in onze boerderijwinkel genieten van een breed aanbod van verse groenten en fruit, kazen, melk en andere zuivel, paddestoelen, en een ruim assortiment dranken en droogwaren.Hello world

OPENINGSUREN

Vrijdag 10u00 - 18u00

Zaterdag 09u00 - 15u00


Volgende afhaaldagen vers vlees: september


Een aantal keer per jaar kan je vers vlees in pakketvorm bestellen en afhalen bij ons op de boerderij. Tussen twee verse vleesverkopen kan je - zolang de voorraad strekt - (losse stuks) diepgevroren vlees vinden in onze boerderijwinkel en webwinkel.

Hou onze facebook en nieuwsbrief in gaten voor de exacte afhaaldata van verse vleespakketten.

Fleckvieh rund, de smaak van vlees


Dit unieke Alpenras leeft zich dagelijks uit op onze kruidige weides met lommerrijke houtkanten. Het zijn sterke, zelfredzame dieren die bij ons de kans krijgen als hechte familiekudde te leven. Samen met de regenwormen in de bodem vormen ze een topteam voor de bodemvruchtbaarheid.


Ook qua smaak zijn onze runderen uniek: vol en smeuïg. Voor zij die willen genieten van een (h)eerlijk stukje vlees.

Biologische buitenvarkens


Onze varkens kunnen wroeten en zoelen in de modder à volonté. Zoals het hoort voor een varken. We horen onze buitenvarkens dan ook constant knorren van tevredenheid. Blije buitenvarkens maakt blije boeren. Ons varkensvlees is subliem van smaak.


Biologische weide-eieren


Onze leghennen wonen in een handige kippenmobiel. Regelmatig verhuizen ze naar een mals stukje gras op de weide. Zo kunnen ze elke dag opnieuw hun veren strekken en scharrelen naar hartelust. Het resultaat is gezonde, vrolijke kippen en eieren boordevol smaak en gezonde voedingsstoffen.

Afhaalpunt groentepakketten


Zelf telen we geen groenten op De Lommerte. Maar onze collega Bernd van Bio-bij-Bernd is daar een echte krak in.


Elke woensdag tussen 17u en 20u kan je je groentepakket (klein-groot-familie) afhalen op onze boerderij. De groenten variëren volgens de seizoenen. Biologische teelt en dagverse levering garanderen een optimale smaak, voedzaamheid en bewaarbaarheid.


Meer info en het inschrijvingsformulier voor een groente-abonnement vind je rechtstreeks op de website van Bernd: www.biobijbernd/groentepakketten. Kies bij afhaalpunt voor Veerle-Laakdal.

OPENINGSUREN

Boerderijwinkel

Vrijdag 10u00 - 18u00

Zaterdag 09u00 - 15u00


Opgelet: de winkel is tijdens de zomervakantie gesloten op 22-23 juli, 29-30 juli, 19-20 aug en 26-27 aug. 


Bloemenpluktuin

Alle dagen vrije toegang van zonsopgang tot zonsondergang. Je moet geen afspraak maken.

CONTACT

De Lommerte

Tessenderloseweg 120

2431 Veerle-Laakdal


0478 30 23 56 (Bi)


0498 29 78 68 (Jan)


info@delommerte.beVOLG ONS

NIEUWSBRIEF

BIO-CERTIFICAAT

BE-BIO-02

Copyright De Lommerte © Alle rechten voorbehouden